Ai o proprietate si vrei sa o vinzi?

Deoarece reprezentam mai multi investitori imobiliari iti putem gasi foarte repede un cumparator pentru proprietatea ta.
________________________________________________________________________________________________________________________________

 

In medie in 10 zile reusim sa gasim un cumparator interesat, gata sa-ti prezinte o oferta ferma

Iti oferim servicii profesioniste si suntem singura companie de Real Estate care iti GARANTEAZA VANZAREA. Asta inseamna ca in maxim 30 de zile iti vom oferi cel putin o oferta ferma de la un potential client pentru proprietatea ta.

Nu lucram decat in regim de exclusivitate pentru o perioada de minim 30 de zile

Suntem singurul agent de real estate care reprezinta maxim 10 proprietati concomitent astfel incat fiecare proprietate se bucura de toata atentia noastra!

 

Comisioane si costuri:

Toate serviciile profesionale oferite sunt incluse in comisionul de success. Nu percepem nicio alta taxa in afara de comisionul de success in valoare de 2-3% din valoarea incasata.

Servicii incluse:

  • Fotografii ale proprietatii realizate de un fotograf profesionist

  • Realizarea unei mape de prezentare a proprietatii

  • Consiliere in crearea dosarului proprietatii (toate actele necesare unei bune desfasurari a tranzactiei de vanzare-cumparare)

  • Promovarea proprietatii catre o baza exclusivista de investitori imobiliari

  • Promovarea proprietatii pe mai multe site-uri de profil

  • Vizionarea proprietatii impreuna cu potentialii clienti

  • Asistenta in toti pasii procesului de vanzare cumparare pana la incasarea integrala a pretului

 

Cum procedam?

In primul rand vizionam proprietatea, apoi venim cu un fotograf profesionist si facem o mapa de prezentare a proprietatii.

In paralel  iti dam o lista de acte necesare pentru formarea dosarului de vanzare cumparare.

 

De ce sa ne alegi pe noi?

Suntem singura agentie imobiliara care se rezuma la maxim 10 proprietati promovate simultan. In acest fel putem sa oferim tuturor clientilor nostril atentia cuvenita.

Oferim o gama completa de servicii de la consiliere in crearea strategiei de real estate si crearea mapei de prezentare, la promovarea proprietatii vizionari si asistenta in inchiderea tranzactiei.

SUNTEM SINGURA AGENTIE CARE GARANTEAZA GASIREA UNUI CLIENT IN TERMEN DE 30 DE ZILE*!!

 

*Garantam o oferta ferma de la un potential client in zona de +/- 10% fata de pretul de referinta stabilit in mod confidential la evaluarea initiala a proprietatii

 

Contacteaza-ne

Numele tau (camp obligatoriu)

Adresa de email (camp obligatoriu)

Subiect

Mesaj