pick me

Suntem singura agentie care ofera servicii complete in investitii imobiliare oferind asistenta in tranzactiile imobiliare, administrarea proprietatii si valorificarea acesteia prin inchiriere.

Te ajutam sa-ti definesti corect un portofoliu de prorietati imobiliare in functie de buget si obiectivele tale (gradul de lichiditate dorit, randamentul investitiei pe termen scurt versus termen lung, prezervarea valorii, etc.).

Iti oferim consiliere in obtinerea de finantare pentru sustinerea investitiilor imobiliare.

Oferim servicii cu valoare adaugata mare pentru chiriasi astfel incat pretul chiriei poate sa atinga sau chiar sa depaseasca maximul zonei pentru proprietati similare. Practic comisionul nostru se amortizeaza total sau in mare parte din aceasta crestere.

Iti propunem o rata de profitabilitate neta a investitei de peste 10% prin mixul dintre chirie si cresterea valorii proprietatii in timp.

Ce ne diferentiaza:

10 zile timpul mediu de vanzare sau inchiriere a unei proprietati. Suntem singura companie imobiliara care garanteaza vanzarea proprietatilor pe care acceptam sa le reprezentam.

• Randament ridicat: 10% rata neta minima de profitabilitate anuala combinata (sporul de valoare proprietate + rata neta a chiriei) pentru investitiile imobiliare derulate prin noi

• Dedicare: maxim 10 proprietati reprezentate pentru vanzare sau inchiriere in acelasi timp

• Servicii de nota 10

DE CE SA INVESTESC IN IMOBILIARE?

Investitiile imobiliare au fost dintotdeauna in topul preferintelor investitorilor datorita unei serii de caracteristici:

• Investitii cu un grad inalt de siguranta

• Doua tipuri de castiguri imediate prin inchiriere si pe termen lung prin sporul de valoare a proprietatii in timp

• Randament relativ ridicat pentru gradul mic de risc al investitiei. Investitiile derulate prin noi aduc un randament mixt de peste 10% pe an.

• Grad mediu de lichiditate (se pot vinde relativ repede in cazul in care se doreste lichidizarea investitiei)