Iti oferim urmatoarele servicii in cazul in care ai proprietate de inchiriat si vrei sa ne ocupam noi de administrarea acesteia

 

Iti gasim chiriasii potriviti, efectuam inclusiv background check pentru determinarea riscurilor legate de inchiriere

  • Te consiliem la inchiriere (taxe si impozite, cadru legislativ, riscuri, contracte)

  • Iti oferim anual un raport de investii cu starea proprietatii, evaluarea acesteia in piata si evident rata de profitabilitate obtinuta

  • Gestionam propietatea (plata taxelor si impozitelor, relatia cu furnizorii de utilitati, inspectarea periodica a proprietatii, reparatii instalatii si electrica, arhivarea digitala a documentelor)

  • Gestionam integral relatia cu chiriasii (contract, plata chiriei, urmarirea sau efecturarea platilor, arhivarea digitala a documentelor)

  • Servicii cu valoare adaugata pentru chiriasi (ridica implicit valoarea chiriei)

  • Gestionarea relatiei cu furnizorii de utilitati, inclusiv plata utilitatilor sau urmarirea facturilor si a platilor

  • Incasarea chiriei in functie de modalitatea preferata de chirias

  • Oferirea de servicii administrative (contra-cost): curatenie, instalatii, electrica, bricolaj, comisioane diverse

  • Call-center non-stop pentru sesizarea oricaror probleme aparute in legatura cu proprietatea

 

Comisioane si costuri:

Pretul serviciilor este de 10-15% din castigul brut anual realizat din chirii (castigul realizat din cresterea valorii proprietatilor nu se taxeaza)

Toate serviciile sunt incluse in aceste taxe cu exceptia cheltuielilor de reparatii, intretinere si investitii. Serviciile administrative pentru chiriasi sunt platite de acestia.

 

 

 

De ce sa ne alegi pe noi?

Suntem singura agentie care ofera servicii complete in investitii imobiliare oferind asistenta in tranzactiile imobiliare, administrarea proprietatii si valorificarea acesteia prin inchiriere.
Te ajutam sa-ti definesti correct un portofoliu de prorietati imobiliare in functie de buget si obiectivele tale (gradul de lichiditate dorit, randamentul investitiei pe termen scurt versus termen lung, prezervarea valorii, etc.).
Iti oferim consiliere in obtinerea de finantare pentru sustinerea investitiilor imobiliare
Oferim servicii cu valoare adaugata mare pentru chiriasi astfel incat pretul chiriei poate sa atinga sau chiar sa depaseasca maximul zonei pentru proprietati similare. Practic comisionul nostru se amortizeaza total sau in mare parte din aceasta crestere.
Iti propunem o rata de profitabilitate neta a investitei de peste 10% prin mixul dintre chirie si cresterea valorii proprietatii in timp.